PARTNERS

De EyeCare Groep wil zich inzetten voor zowel een sterk merk als een lokaal naamsbehoud door het bundelen van onze krachten. Iedere opticien blijft lokaal een begrip maar er zijn aspecten waar uniformiteit ons allemaal sterker maakt. Zo willen we bijvoorbeeld kunnen garanderen dat iedere winkel dezelfde kwaliteit biedt. Daarom werken de winkels binnen de EyeCare Groep samen met leveranciers die hoogwaardige en innovatieve producten leveren en inspelen op de laatste innovaties en modetrends. Ons assortiment aan merken blijft groeien en zich voortdurend ontwikkelen.

BRILLENGLAZEN

ZEISS

Zeiss is al sinds het begin een van onze partners. Zeiss innoveert niet alleen op het gebied van brillenglazen, maar ook in  meetinstrumenten. We streven er allebei naar om uit te blinken in ons vakgebied en kiezen voor innovatieve producten die onze klanten een beter en comfortabeler zicht bieden.

store-eyecare-brilservice-alkmaar-3-kopieren
_mgl6582-hdr-jpg-klein

BRILLENGLAZEN

ESSILOR

Een andere belangrijke leverancier van brillenglazen is Essilor. Essilor staat bekend om hun brillenglasontwerpen die gericht zijn op het bevorderen van een gezond gezichtsvermogen voor mensen van alle leeftijden.

ONS MERKENPORTFOLIO

Voor consumenten die op zoek zijn naar een bril is het belangrijk om te kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie merkmonturen. De EyeCare Groep volgt de modetrends op de voet en selecteert zorgvuldig de mooiste merken. In onze winkels vind je een assortiment van merken zoals Tom Ford, Calvin Klein, Lindberg en Ray-Ban, allemaal in lijn met de laatste trends.


Iedere winkel binnen de EyeCare Groep heeft zijn eigen assortiment aan merken, zodat er een diversiteit aan keuzes is.

ONZE LEVERANCIERS

De EyeCare Groep werkt samen met gerenommeerde contactlensleveranciers. We streven naar hoogwaardige producten en blijven op de hoogte van de nieuwste innovaties op de markt. Door samen te werken als de EyeCare Groep, kunnen we rekenen op inkoopvoordelen, waardoor we onze klanten kwalitatieve contactlenzen kunnen bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

ONZE LEVERANCIERS

EyeCare Groep biedt naast zichtoplossingen ook hoogwaardige producten aan op het gebied van horen. Wij streven naar de beste kwaliteit en kiezen voor leveranciers die staan voor innovatie.

MEER EYECARE GROEP

eyecaregroep-onsverhaal2

ONS VERHAAL

De EyeCare Groep wil nationale marktleider zijn in het high-end segment van de optiek- en hoorbranche.

eyecaregroep-onzefilialen

HIGH-END WINKELS

De EyeCare Groep blijft groeien en ontwikkelt zich verder met nieuwe winkels.

eyecaregroep-devoordelen

OPVOLGING REGELEN

Wil je je bedrijf aansluiten met financiële zekerheid en behoud van je lokale identiteit?

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: