DE BESTE OPTICIENS EN AUDICIENS

EYECARE GROEP

WIE ZIJN WIJ? 

De EyeCare Groep is een initiatief van 8 succesvolle familiebedrijven en marktleider in het high-end optiek- en hoorsegment. De winkels van de EyeCare Groep bieden consumenten een uitstekende oog- en hoorzorg. Uitstekende service, maatwerk, een high-end assortiment en de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat consumenten de beste hoor en zichtoplossingen krijgen. 


Onze groep is begonnen met 96 winkels. Dat aantal is ondertussen gegroeid tot meer dan 120 winkels. De EyeCare Groep heeft de ambitie om haar positie in het high-end segment verder te versterken. Daarom zijn we steeds op zoek naar succesvolle ondernemers die hun bedrijf willen overdragen. Ben jij geïnteresseerd om met ons in gesprek te gaan?

 • Onze merkwaarden
 • icons8-dotted-eye-checked
  Persoonlijk
  Persoonlijke, hoogwaardige service met een focus op maatwerk.
 • icons8-dotted-innovation
  Innovatief
  Toonaangevend op het gebied van oog- en hoorzorg dankzij ons team van hoogopgeleide professionals en de nieuwste technologieën.
 • icons8-dotted-3d-glasses
  Inspirerend
  Uniek design met een goed oog voor de laatste modetrends.
 • icons8-dotted-adjust
  Betrouwbaar
  Krachtig, leidend en gericht op het vinden van oplossingen.

OPVOLGING VOOR JOUW BEDRIJF
GEGARANDEERD

Ben je op zoek naar opvolging voor je bedrijf omwille van een naderend pensioen? Wil je jouw bedrijf overdragen zonder de lokale identiteit te verliezen? Of wil je je verder verdiepen in de audiologie of optometrie? Neem dan gerust contact met ons op om een gesprek in te plannen. Je kunt ook een afspraak maken met een van de voormalige eigenaars om te vragen naar hun ervaring met het overdragen van hun bedrijf aan de EyeCare Groep.

eyecaregroep-homepage-filialen5

MONTUREN | BRILLENGLAZEN | CONTACTLENZEN | GEHOOROPLOSSINGEN

ONZE PARTNERS

Bij de EyeCare Groep staat kwaliteit centraal. Om onze klanten de beste producten te kunnen aanbieden, werken we alleen samen met leveranciers die hoogwaardige en innovatieve producten leveren en inspelen op de nieuwste technologieën en modetrends. Ons assortiment aan merken blijft groeien en evolueren. Iedere winkel heeft zijn eigen unieke selectie van merken.

eyecaregroep-homepage6

ZET OOK DE VOLGENDE STAP
EN DRAAG JE BEDRIJF OVER

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: