OPVOLGING GOED REGELEN

Het is almaar lastiger voor ondernemers om een goede bedrijfsopvolging te regelen. Het vinden van een geschikte opvolger die op hetzelfde niveau voor je bedrijf en medewerkers kan zorgen, is geen eenvoudige taak. Bovendien kan het regelen van financiering ook een uitdaging zijn in deze tijd. 


Door je bedrijf over te dragen aan de EyeCare Groep, garanderen we je financiële zekerheid en kun je erop vertrouwen dat jouw bedrijf en medewerkers in goede handen zijn. We waarborgen de kwaliteit en lokale kracht van je bedrijf. Bovendien bieden we maatwerk bij de overname. We bespreken met jou als eigenaar hoe lang je nog verbonden wil blijven aan het bedrijf en in welke rol. We maken hier duidelijke afspraken over. Ons doel bij een overname is dat beide partijen volledig tevreden zijn met de gemaakte afspraken.

store-alkmaar-2

WAAROM JE BEDRIJF VERKOPEN AAN DE EYECARE GROEP?

 • Elk bedrijf blijft uniek en fungeert als een lokale sterspeler, met behoud van eigen naam en identiteit. 
 • Bij de EyeCare Groep draait alles om kwaliteit en innovatie. Dit wordt weerspiegeld in onze producten, meetapparatuur en medewerkers. Jouw bedrijf is dus in goede handen. 
 • De EyeCare Groep is goed georganiseerd en biedt professionele ondersteuning bij alle aspecten van de bedrijfsvoering. 
 • Alle medewerkers worden mee overgenomen en krijgen kansen om zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld binnen onze EyeCademy. 
 • Voormalige eigenaars kunnen zelf bepalen hoe lang ze nog aan boord blijven en in welke rol. Uiteraard staat plezier voorop en staat hier een passende managementvergoeding tegenover. 
 • De EyeCare Groep biedt een uiterst marktconforme vergoeding voor je bedrijf.

NAAR WELKE WINKELS IS DE EYECARE GROEP OP ZOEK? 

We zijn op zoek naar de lokale sterspelers in de optiek- en hoorsector. Bedrijven die altijd al met passie werden geleid en waar vakmanschap en klantvriendelijkheid vooropstaan. Waar mooie en innovatieve producten worden aangeboden en de winkel de aandacht krijgt die hij verdient. 


We vinden het ook leuk als we nog een aantal jaar kunnen samenwerken met de voormalige eigenaar. Hier staat uiteraard een aantrekkelijke managementvergoeding tegenover. 


De naam op de gevel zullen we altijd behouden, omdat dat de reputatie is die je in de loop der jaren hebt opgebouwd en waar de trouwe klanten en medewerkers zich mee identificeren en zich thuis bij voelen. 


We zoeken bedrijven die: 

 • Meer dan 10 jaar gevestigd zijn in hun lokale markt; 
 • Een high-end positionering hebben; 
 • Een aanzienlijke omzet per jaar realiseren;
 • Passie uitstralen en waar de medewerkers hun vak met gedrevenheid uitoefenen; 
 • Gevestigd zijn in Nederland, België of Duitsland.
store-beverwijk-1

MEER EYECARE GROEP

eyecaregroep-onsverhaal2

ONS VERHAAL 

De EyeCare Groep wil nationale marktleider zijn in het high-end segment van de optiek- en hoorbranche.

eyecaregroep-onzefilialen

HIGH-END WINKELS 

De EyeCare Groep blijft groeien en ontwikkelt zich verder met nieuwe winkels.

eyecaregroep-onzemerken

OVERNAMEPROCES 

Iedere overname is uiteraard uniek, maar we leggen je wel graag uit wat je van ons kunt verwachten.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: